E-POSTA
info@perfon.net
Zebra Perde saydam ve opak şeritlerin örüntüsünden oluşan mekanik bir perde türüdür. Adının zebra olması ise deseninin atgiller familyasından zebrayı andırmasıdır.

Zebra perde yapı mekanizması bakımından bir stor perde çeşididir. Fakat bazı noktalarda stor perdeden farklılık göstermektedir. Örneğin bu perde çift kumaşlı bir yapıya sahiptir.  Aynı zamanda perde iki yönlü açılabildiği gibi yarım veya tam şekilde de açılabilmektedir.

Zebra perde yardımıyla dışarıdan gelen güneş ışığı tamamen engellenebilir ya da güneş ışığına istenilen derecede izin verilebilir. Bu özellik zebra perdeyi stor perde ve diğer stor perde çeşitlerinden ayıran özelliklerin başında gelmektedir.

Nerelerde Kullanılır?
Zebra perdeler mekanik perde için uygun tüm alanlarda kolaylıkla kullanılabilirler. Işık geçirgenliği özelliğine sahip oldukları için kullanım alanları da oldukça geniştir. Özellikle şirket ve ofislerde kullanımı görülmektedir.

Zebra perdenin hem güneşlik hem tül fonksiyonunu sağlıyor olması tercih ediliyor olmasının sebeplerinin başında gelmektedir.
 
İLETİŞİM
0216 481 59 79
0507 403 09 48
Ümraniye İstanbul